Stanovanje štirisobno Vrhnika, VrhnikaCena: 205.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00171BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štirisobno
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Vrhnika
področje podrobno:
Vrhnika
leto izgradnje:
2007
velikost:
81,20 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Vrhnika, naselje "Zlatica"; prodamo prijetno, zelo funkcionalno in kakovostno opremljeno štirisobno stanovanje skupne površine 81,2 m2 (73 m2 uporabne površine, 5,10 m2 lože in 3,10 m2 shrambe).

Stanovanje je bilo pred tremi leti osveženo, na novo opremljeno (kuhinja izdelana po meri proizvajalca "Erjavec kuhinje" z belo tehniko - steklokeramična plošča, pečica, kuh. napa, pomivalni stroj, vgradni hladilnik z zamrzovalnikom; z vgradnimi omarami v hodniku, z opremljenima otroškima sobama, z opremljeno spalnico, prav tako sta opremljena wc in kopalnica s pralnim in sušilnim strojem).

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in ima v celoti V ter J orientacijo. Dnevni prostor je povezan s kuhinjo, jedilnico in ima izhod na prijeten balkon, sledijo si otroški soba in spalnica, vmes je ločen wc, na koncu hodnika je kopalnica s kopalno kadjo. Je izredno svetlo, ogrevanje je etažno plinsko, vsa poraba je preko individualnih merilnikov.

Sam objekt je dobro vzdrževan, tako hodniki kot dvigalo. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, trgovina, šola, vrtec, kot tudi priključek na AC. Stanovanje se prodaja z lastniškim parkirnim mestom v kletni etaži objekta in z opremo, ki sta v ceni. Je etažno zemljiškoknjižno urejeno, zaradi gradnje in vezane selitve je željena vseljivost jeseni .

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info