Stanovanje dvosobno Bežigrad, BežigradCena: 140.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00157BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
področje podrobno:
Bežigrad
leto izgradnje:
1964
velikost:
66,30 m²

C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Lj., Bežigrad (Šarhova ulica - pri vrtcu); na odlični, mirni lokaciji z veliko zelenja prodamo prenove potrebno dvosobno stanovanje skupne površine 66,30 m2 (uporabne površine 56,25 m2, z balkonsko ložo v izmeri 6,00 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 4,00 m2).

LOKACIJA: stanovanjski objekt je najlepše dostopen z Ulice Pohorskega bataljona, leži čisto blizu vrtca in nedaleč od avtopralnice Verbič, z malo prometa v katastrski občini Brinje I, od Dunajske ceste je dovolj globoko oddaljen (promet neslišen), v osrčju zelenih parkovnih površin z ogromno zelenja in številnimi drevesi. V bližini je praktično vsa infrastruktura (vrtec, osnovna šola, LPP št. 6, 8 in ostali, priključek do AC, do centra mesta vas loči le nekaj avtobusnih postaj).

OBJEKT: celoten objekt je v odličnem stanju, klasično grajen in energetsko popolnoma prenovljen (l.2014 nova fasada, l.2015 nova streha), vzdrževan, čist, lepo urejen, štirinadstropen, sestavljen iz treh ločenih samostojnih vhodov. Nadstropja povezuje stopnišče z nizkimi stopnicami (enostavne za premagovanje), dvigala v objektu NI. Z objektom upravlja podjetje EMONA PLUS d.o.o.

OPIS STANOVANJA: enota obsega 66,30 m2 skupne površine (od tega balkonske lože 6,00 m2, shrambe v kleti 4,00 m2), v celoti je obrnjeno na notranjo, mirno in zeleno parkovno stran, v smeri JUG, z razgledom na zeleno okolico in vrtec, locirano v 4. nad./4-ih, dvigala v objektu NI, pred časom je bilo v stanovanju zamenjano eno okno (PVC v beli barvi s termopan zasteklitvijo) in vsi radiatorji, ima vse priključke: CK-toplovod, internet-optika T2 itd.

PROSTORI: predsoba oz. hodnik je podolgovate "L" oblike, manjša kopalnica je skupaj z wcjem (možno povečati), soba z balkonom – ložo, soba (spalnica), bivalna kuhinja z jedilnico in shramba v kletni etaži, souporaba kolesarnice in ostalih skupnih prostorov.

POMEMBNE INFORMACIJE: vse notranje stene stanovanja so nenosilne, razen stene med kuhinjo in kopalnico kjer potekajo vse instalacije, zato jih je možno porušiti, prestaviti, povezati, prostore združiti, povečati ali pomanjšati kopalnico, prestaviti kuhinjo itd.

Prodajalkin ponudbeni pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info