Stanovanje trisobno Center, PruleCena: 210.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00153BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Prule
področje podrobno:
Center
leto izgradnje:
1840
velikost:
79,30 m²

opis

Lj., Center, Prule; na odlični lokaciji prodamo prijetno, funkcionalno trisobno stanovanje s pribl. 80-imi m2 skupne površine dela stavbe (77,9 m2 uporabne površine, 1,40 m2 kleti in 15,3 m2 drvarnice v sosednjem objektu). 

Stanovanje je locirano v pritličju meščanske hiše, kjer sta bila pred leti obnovljena streha in fasada, pred približno 15-imi leti so bila zamenjana okna stanovanja in del napeljave. Vhod v stanovanje je z notranje, dvoriščne strani (tretja soba s kuhinjsko nišo in lastno kopalnico ima lastni vhod ob stanovanju in je idealna za oddajanje v najem). Enota se ogreva etažno preko mestnega plina.  

K stanovanju pripadata ločena kletni prostor in drvarnica v sosednjem objektu, parkiranje imajo lastniki urejeno pod nadstreški na dvorišču.

Enota je zemljiškoknjižno, etažno urejena, brez bremen, lahko je hitro vseljivo. Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina,...) je v neposredni bližini.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info