Hiša samostojna Logatec, LogatecCena: 370.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00146BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Logatec
področje podrobno:
Logatec
leto izgradnje:
2003
velikost:
400,00 m²
parcela:
1.828 m²

opis

V Kalcah pri Logatcu, na lepi poziciji, na lahko dostopni lokaciji in le streljaj od središča kraja, prodamo zelo prostorno, funkcionalno samostojno hišo v skupni površini pribl. 400 m2 m2, od tega pribl. 222 m2 uporabne stanovanjske površine (ostalo pritlično - kletna etaža z zelo prostorno garažo, kurilnico, vinsko kletjo, ostalo še pomožni prostori, terasa, balkon, ...). 

Hiša je bila kvalitetno zgrajena leta 2003, kasneje se je urejala še okolica hiše. Atrijski, obhišni del se z ličnimi stopnicami povezuje z dodatno zazidljivo parcelo nad hišo, kjer je kamin, vrt in senčni prostor za druženje.

V pritličnem delu so dnevni prostori (kuhinja z jedilnico, ki se povezuje z dnevno sobo, ločena soba, ki je lahko ali spalnica ali delovna soba ter shramba in dnevna tuš kopalnica z wcjem), ki se povezujejo s teraso, vse pa je orientirano na sončno, južno stran. V nadstropju so štiri prostorne spalnice s še bolj prostorno kopalnico. Kletna ali podpritlična etaža obsega prostorno garažo celo za štiri vozila, kurilnico in obokano, družabno sobo.  

Objekt je v dobrem stanju, grajen s kvalitetnimi materijali, pred hišo je tlakovano dvorišče za nekaj vozil, pred parimi leti je bil objekt poleg vseh infrastrukturnih priključkov (eletrično, vodovodno) vezan še na kanalizacijsko in optično omrežje. Ogrevanje same hiše je na kurilno olje, lesne pelete, pripravljena je napeljava za sončne kolektorje. V dnevnih prostorih in kopalnicah je klasično ogrevanje kombinirano s talnim gretjem.

Zemljišče in sam objekt sta katastrsko in zemljiškoknjižno urejena, dostop z javne ceste je po zasebnem, lastniškem zemljišču. Prevzem nepremičnine je možen po dogovoru.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info