Hiša samostojna Šiška, DravljeCena: 420.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00145BK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Dravlje
področje podrobno:
Šiška
leto izgradnje:
1962
velikost:
130,80 m²
parcela:
649 m²

opis

Lj. Šiška, Dravlje; na lepi, prijetni lokaciji na začetku ulice prodamo samostojno, dvostanovanjsko hišo v skupni površini približno 130 m2 (v nadstropju in mansardi dvosobno stanovanje, s precej pomožnega, servisnega prostora v pritličju), na skupni parceli 649 m2.

Hiša je bila zgrajena l. 1962, sredi osemdesetih let sta bili prenovljeni streha in fasada, leta '92 so bila zamenjana okna in je dobro, sprotno vzdrževana.

Obsega tri etaže (P+1+M), skupaj 130,8 m2 bruto površine, od tega uporabne stanovanjske bivalne površine okoli 73 m2, v mansardi je prav tako manjše dvosobno stanovanje. Zemljišče je pretežno travnato, razen tlakovanega dela do hiše in garaže ter funkcionalnega dela ob hiši.

Priključena je na celotno komunalno infrastrukturo (vodovodno, električno, komunalno in kabelsko omrežje), ogreva se na kurilno olje. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, pošta, avtobusne postaje, rekreacijski objekti in površine, blizu tudi priključek na AC).

Prodajalčin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info