Stanovanje dvosobno Center, Stara LjubljanaCena: 250.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00073BK
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Ljubljana
lokacija:
Stara Ljubljana
področje podrobno:
Center
leto izgradnje:
1820
leto prenove:
2005
velikost:
72,20 m²
energetski razred:
EI ni potrebna (334.člen EI-1)

opis

Lj., Center, Stara Ljubljana; na krasni lokaciji prodamo prijetno, meščansko, dvosobno stanovanje z 72,2 m2 uporabne površine. 

Stanovanje je meščansko, z višjimi stropovi, v letu 2007 je bilo popolnoma obnovljeno (inštalacije, okna...), prav tako sta bila pred dobrimi desetimi leti na objektu zamenjana streha (s celotno strešno konstrukcijo), obnovljena fasada, dimniki, prenovljena vodovodna, kanalizacijska napeljava stavbe.

Ogrevanje je etažno plinsko, vsa poraba je urejena preko lastnih merilnikov. Oba glavna prostora sta orientirana na ulico, imata Z lego, veliko svetlobe in lep pogled na Čevljarski most.

Stanovanje je poleg stanovanjske namembnosti primerno tudi za mirno pisarniško dejavnost (registrirano), prav tako za dnevno, turistično oddajanje.

V zemljiško knjigo je vpisano v solastniškem deležu (etažna lastnina je v postopku). Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini.

Prodajalkin pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

 

 

 

 

 

Borut Klemenčič Hočevar
Kontaktiraj posrednika
tel:
041 648 778
e-mail:
info@nepremicnine-klemencic.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info